Lid van de Nederlandse Juristen Vereniging (NJV)

Vanwege het grote belang dat wordt gehecht aan kwalitatief goed juridisch advies is mr. S.R. van der Schee lid geworden van de NJV.

"Sinds de oprichting in 1870 biedt de vereniging aan juristen een breed platform voor gedachtewisseling over significante ontwikkelingen in het recht. Daarbij is het hoogtepunt de Jaarvergadering waarbij elk jaar opnieuw een specifiek thema wordt belicht, gelardeerd met sprankelende interventies. Dit is steeds weer een ontmoetingsplek voor juristen uit rechtspraktijk, wetenschap, en bedrijfsleven."

(http://njv.nl/)

Geachte gast,

Bij VDS Legal kunt u terecht met al uw juridische vragen en problemen. Samen met u gaan wij op zoek naar een haalbare oplossing.

Iedereen kan te maken krijgen met een juridisch conflict. Ook u! Maar de drempel om naar een advocaat te stappen is vaak te hoog vanwege de hoge kosten. In veel gevallen is het echter niet nodig om een advocaat in te schakelen. Dan kunt u volstaan met een deskundig  juridisch advies of professionele ondersteuning  van VDS Legal.

Tijdens een eerste consult bespreken we met u het probleem en de oplossingsrichting. We geven een prognose over het verloop van uw zaak en geven daarbij inzicht in de te verwachten kosten. U komt daardoor nooit voor vervelende verrassingen te staan. Waar mogelijk houden we ook rekening met uw financiële situatie.

Als u met ons in gesprek wil op een voor u vertrouwde locatie is dat altijd mogelijk. U kunt dat bij de aanvraag van een eerste consult zonder bewaar aangeven.

Voor een ijzersterk juridisch advies bent u bij VDS Legal aan het juiste adres.

Tarieven VDS Legal

 

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Standaard uurtarief
Voor vergoeding van de werkzaamheden wordt door VDS Legal €105,- per uur gerekend, welke u in eenheden van vijftien minuten in rekening worden gebracht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een vast bedrag per opdracht af te spreken.
 
Eerste consult
Voor een eerste consult (1 uur) bij u aan huis of een andere door u gekozen locatie wordt slechts een onkosten vergoeding gevraagd van €25,- indien de locatie zich binnen een straal van 10 km bevindt vanaf Poortugaal. Buiten de straal van 10 km wordt per gereden kilometer een vergoeding van €0,50 extra in rekening gebracht. Indien het eerste consult langer duurt dan een uur wordt een vergoeding verrekend op basis van het standaard tarief (met eenheden van 15 minuten).
 
Stukken verzenden naar de wederpartij
Stukken worden in beginsel aangetekend verstuurd. De kosten hiervoor zullen bij u apart in rekening worden gebracht.

 

Overeenkomsten / contracten opstellen of controleren
Voor het controleren van uw overeenkomst/contracten rekent VDS Legal tussen de € 50,- en €150,-, afhankelijk van het formaat. Voor het opstellen van een overeenkomst/ contract rekent VDS Legal tussen de €75,- en € 200,-, afhankelijk van het formaat.

 

Telefonisch consult
Voor het telefonisch consult wordt het standaard tarief in rekening gebracht.

 

Alle genoemde bedragen zijn onder voorbehoud vermeld en er kan ten alle tijden van worden afgeweken bij overeenstemming tussen de partijen.

Subcategorieën